; Contact - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon hallo zeggen? We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

WorknJoy

info@workandjoy.nl 085 - 000 3869

Wij zijn tefefonisch én per WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Buiten kantooruren en in het weekend zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

 

Volg ons

Alles op een rijtje

Ik heb nog een vraag, bij wie kan ik terecht?

Op onze site hebben we zoveel mogelijk verteld. Maar niets gaat boven persoonlijk contact. Twijfel niet om ons te bellen. Geen vraag is te gek en komen graag met jou in contact. Het kan ook zijn dat je het antwoord hieronder kunt vinden. Mocht je liever willen mailen… doe dit dan naar info@workandjoy.nl

Hoe ziet een typische werkdag eruit?

Dat verschilt! Iedere klus heeft een andere ‘typische werkdag’. Als je promotiematerialen plaatst, werk je altijd een volle dag (tenzij je Speedy Gonzales bent). Deze dag begint om 08:00 en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Een productdemonstratie is altijd van 11:00 tot ongeveer 17:00 uur. Het ligt er dus aan wat je wilt doen.

Hoe ziet mijn eerste werkdag eruit?

Tijdens je eerste dag zorgen wij dat er altijd iemand is om je te helpen met opstarten in de winkel. Als je producten uitdeelt, ben je met collega’s die je de kneepjes van het vak leren.

Op welke dagen kan ik werken bij Work and Joy?

Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht. Er is geen minimum dagen per maand en jij bepaalt zelf wanneer je aan de slag wilt.

Wat voor type werk bieden jullie allemaal?

Wij hebben veel verschillende klussen binnen de Fieldmarketing.  Het uitdelen van producten, het plaatsen van promotiemateriaal, winkels ombouwen, product demonstraties uitvoeren, hostessen werk, et cetera. Wij kijken altijd wat jij leuk vindt om te doen!

Jullie zijn gevestigd in Kaatsheuvel, kan je enkel daar aan de slag?

Ons kantoor zit inderdaad in Kaatsheuvel, maar je kan door heel Nederland aan de slag. Onze Njoyers wonen van Groningen tot aan Limburg en van Noord-Holland tot aan Zeeland.

Ik ben ZZP-er. Kan ik dan ook bij jullie komen werken?

Ja, dit kan. Wij zijn opdrachtgever voor vele ZZP-ers door heel Nederland. Samen kijken we naar de beschikbare klussen en maken afspraken over uurtarief en welke klussen we aan jou uitbesteden.