; Over ons - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Dé ideale plek voor een flexibele bijbaan

Dat was het idee toen we in 2018 met elkaar zijn gestart. Onze medewerkers (Njoyers) op 1. Geen nummertjes of poppetjes…Echte mensen! Werken met mensen is mensenwerk en daar willen wij de beste in zijn!

Omhoog

Het ontstaan van WorkNJoy

2018

100 Njoyers aan het werk

2019

De eerste Proteus

2020

Verhuizing Kaatsheuvel

2023
Vandaag
2018

Het ontstaan van Work and Joy:

De beste bijbaan van Nederland, dat was het doel. Goed zijn voor de mensen, snelle uitbetaling en toffe (bij)banen. Met een database van de Studentenbox in onze rug, kon het grote avontuur beginnen!

2019

100 Njoyers aan het werk:

Al vrij snel was het actieve bestand gegroeid tot 100 man. Chiem kwam de troepen versterken en niet veel later kwam ook Tom van Ierland bij Work and Joy werken. Het begin van een reis tot operationeel eindverantwoordelijke!

2020

De eerste Proteus Display

In september kregen wij vanuit onze opdrachtgever Hamilton Bright de vraag om te helpen met het opbouwen van Proteus Displays. Inmiddels bouwen we jaarlijks meer dan 40.000 displays op voor Albert Heijn.

2023

Verhuizing

Bij de start van 2023 hebben wij ons huidige onderkomen gevonden. In het sprookjesachtige Kaatsheuvel werken wij inmiddels met meer dan 400 Njoyers, verspreid over heel Nederland. Ons kantoorteam bestaat uit een harde kern van 13 personen en we zijn klaar voor de toekomst!

De Toekomst

Ook de komende jaren zullen wij er alles aan doen om een zo’n leuk mogelijke (bij)baan te blijven bieden. We werken 365 dagen per jaar keihard om dit voor elkaar te krijgen en de standaard richting onze mensen hoog te houden. Onze Njoyers zijn de belangrijkste schakel van ons bedrijf en daar zijn we heel erg trots op!

Maak van werken een
plezierige ervaring

Vergoedingen

Leuk werk en goed verdienen!

Werken bij Work and Joy is dus vooral veel plezier maken. Uiteraard is een ander belangrijk onderdeel het salaris. Wij willen graag dat iedereen op een snelle en correcte manier betaald wordt.

Vacatures

Friday, Payday

We hebben ervoor gekozen elke week, op vrijdag een uitbetaling te doen. Zo  hoef jij nooit lang te wachten op je verdiende geld en stap je altijd met een volle portemonnee het weekend in. Ben jij ZZP-er? Dan heb je op woensdag al het geld op de rekening.

Work and Joy extra

Jouw inzet en energie belonen wij extra. Boven op het minimumloon betalen wij iedereen, voor elk uur € 1,25 extra vergoeding uit! Dat is pas lekker verdienen. Bovenop het salaris bouw je voor elk gewerkt uur vakantiegeld en vakantiedagen op. Deze kun je op elk moment van het jaar uitbetalen. Opsparen kan ook, dan wordt het geld in de maand mei uitbetaald! Met ZZP-ers kijken wij naar de ervaring en bepalen wij samen het uurtarief. Deze is minimaal €17,50,-.

Reizen is ook werken

Alsof het allemaal niet beter kan betalen we ook een groot deel van jouw reistijd uit en betalen we altijd alle reiskosten 100% uit. Werk is dus niet alleen leuk, het betaalt ook nog eens goed!

Work and Joy is 7 dagen per week bereikbaar.

Contact

Vette merken!

De Njoyers van Work and Joy voeren dagelijks toffe opdrachten uit voor onder andere deze merken: