; Sales Promotions - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Sales Promotions

Sales Promotions

Wat doe je nou precies als sales promotor?

Elk weekend hebben wij een groep van enthousiaste adviseurs door heel Nederland in de Mediamarkt staan. Jouw taak? Het adviseren van de klanten die op zoek zijn naar een nieuw product. Uiteraard met de bedoeling om ze blij te maken met een aankoop.

Check de vacatures

Sales Promotions

Een dag als sales promotor bij Work and Joy

Om specialist te worden krijg je tijdens een betaalde training eerst alle ins en outs over het product. Dit kan dus zijn voor JBL (speakers en headsets), Jabra (draadloze oordopjes) of Philips (nieuwe televisies). Deze training vindt vrijwel altijd plaats bij het merk op het hoofdkantoor. Echt een hele toffe dag waar we jou alles vertellen over de modellen, de functies en de technische snufjes.


Vervolgens gaan we aan de hand van je agenda jouw werkdagen bepalen. Tijdens je werkdag ben je verantwoordelijk voor jouw eigen ‘toko’ en ben je de hele dag in gesprek met klanten. Je adviseert de consument naar hun behoefte. Eigenlijk voer je de hele dag gesprekken. Het zou helemaal gaaf zijn als je de gesprekken af kunt sluiten met een gesloten deal 🙂


Een commerciële insteek is erg mooi meegenomen voor deze job. Je moet niet bang zijn om een gesprek aan te knopen. De consument komt voor een televisie, dan is het wel zo leuk dat hij/zij naar buiten loopt met een televisie door jouw advies!


 

Check de vacatures

Sales Promotions

Direct aan de slag? Dat kan!

Ben jij enthousiast geraakt en wil je graag snel aan de slag? Bij Work and Joy is het mogelijk om binnen 48 uur te starten aan je nieuwe job. Je hoeft alleen dit formulier in te vullen. Je krijgt dan direct een uitnodiging om (op jouw moment) een kennismaking in te plannen met een van onze enthousiaste collega’s. Tijdens dat gesprek kun je alle vragen stellen en helpen we je verder naar je eerste werkdag.

Als je vervolgens snel door de molen van papierwerk heen bent, ben je klaar voor de start. Op naar de eerste werkdag, jouw eerste gesprek met een consument en wie weet wel jouw eerste sale! We kunnen niet wachten je te leren kennen en samen met jou aan de slag te gaan!

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze privacystatement.