; Sampling & Activatie - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Sampling en Activatie

Sampling en Activatie

wat is promotiewerk nou precies?

Dit kan van alles zijn. Eens sampling klus waar je meerdere mensen blij maakt met een blikje drinken of een nieuw snoepje. Je bezoekt hierbij festivals, stadsparken, stranden en sportevenementen. Maar het kan ook zijn dat we een activatie houden voor een merk, waarbij je mensen op de foto zet en deze foto gelijk meegeeft als aandenken. Ook dit vindt plaats op festivals en drukke gelegenheden. Eigenlijk kan het van alles zijn, maar het is vrijwel altijd in teamverband voor een tof merk zoals Mentos / Anta / HP / Dextro Energy etc. etc.

Sampling en Activatie

Hoe ziet een dag als promotor er nou precies uit? 

Een werkdag als promotor is eigenlijk gevuld met lol. Je reist eerst naar de locatie waar het evenement plaats gaat vinden. Daar ontmoet je jouw collega’s en kleed je je om, zodat je geheel in style aan de slag kunt. Samples in de aanslag, Happy Face op en gaan met die banaan!


Gedurende de dag zorg je dat je zoveel mogelijk mensen blij maakt met een sample van het merk waar je die dag voor werkt. De ene keer is het echt massa sampling, de andere keer is er meer ruimte voor uitleg over het product, of laat je mensen een spel doen (activatie). Het meest belangrijke is: de energie moet er vanaf spatten! Samen met je collega’s moet je plezier, energie en feest uitstralen. Zo maak je de mensen die het product mogen proberen al blij met jouw aanwezigheid.


Als alle samples op zijn, ruim je de stand op, laad je de spullen terug in de bus en zorg je dat alles netjes terug naar kantoor gebracht kan worden door de teamcaptain (chauffeur) van die dag. Na het delen van leuke actiefoto’s van jou en je team, vul je de rapportage in en is het tijd om te relaxen…jouw dag zit er op! Hard gewerkt, maar wel gelachen en vaak op de vetste locaties!


 

Geïnteresseerd?

Meld je direct aan!

Ben jij één brok energie, kun je goed met mensen omgaan en ben je niet bang om iemand aan te spreken? Zorg dan dat je vandaag nog toetreedt tot het leukste team van Work and Joy. Samen gaan we de mooiste avonturen beleven en je krijgt er nog voor betaald ook! Na een telefonische kennismaking en briefing bij het A-merk op het hoofdkantoor, kun je volle bak aan de slag 🙂

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze privacystatement.