; Instore Demo's - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Instore Demonstraties

Instore Demonstraties

Wat is een instore demo nou precies?

We gaan mensen enthousiast maken een nieuw product te proberen! Heb je in de supermarkt wel eens iemand gezien die jou iets heeft laten proeven? Altijd een leuke, kleine verrassing toch? Precies dat is wat je gaat doen!

Elke week hebben wij door heel Nederland leuke demonstraties staan, voor telkens andere merken. Samen kijken we welke locatie het beste bij jou past. Ook bepalen we hoevaak en voor welke merken je aan de slag zou willen. Alles precies naar jouw wens 🙂

Direct naar Instore Demo vacatures

Instore Demonstraties

Hoe ziet een dag als demonstrateur er uit?

Tijdens onze wekelijkse belrondes spreken wij iedereen die voor Work and Joy werkt. Tijdens dit gesprek kun jij aangeven waar en wanneer je wilt werken. Elke week voeren wij door heel Nederland zogeheten ‘instore demonstraties’ uit voor alle bekende merken. Denk hierbij aan Coca Cola / Conimex / Red Bull / Optimel en ga zo maar door.


Je kunt kiezen tussen producten uitdelen of producten bereiden (koken) en uitdelen. Vervolgens kijken we welke dagen jij kunt en selecteren we een supermarkt bij jou in de buurt.


Met een uitgebreide briefing op zak ga je vervolgens zelf je actiedag draaien. Vanaf kantoor krijg je aansturing en zorgen we dat je er niet alleen voor staat. Het enige wat wij van jou verwachten is een goede inzet en natuurlijk een grote glimlach!


 

Yes, dit wil ik!

Geïnteresseerd?

Meld je direct aan!

Geen dag is hetzelfde: de opdrachten zijn super divers en het ene merk is nog leuker dan het andere merk. Lijkt dit je het ideale bijbaantje? Dan is dit het moment om onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens van ons een mailtje met de mogelijkheid om een telefonische kennismaking in te plannen met 1 van onze collega’s op kantoor! Als het even meezit, kun je binnen 48 uur al aan de slag!

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze privacystatement.