; Merchandising - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Merchandising

Merchandising

Wat is merchandising nou precies?

We gaan displays bouwen! Een display heb je vast wel eens zien staan in de supermarkt. Een kartonnen meubeltje, vol met producten van een tof merk. Vaak is dit in combinatie met een aanbieding. Wij gaan deze displays plaatsen in de supermarkten binnen jouw regio.

 

Naast displays plaatsen wij elke week bij meer dan 1000 winkels promotie materialen. Denk hierbij aan vloerstickers, schapkaarten en reclame op de toegangspoortjes van de supermarkt. Je komt per dag in meerdere winkels en geen opdracht is hetzelfde. Lekker zelfstandig op pad in je eigen (of huur) auto. Hard werken… hard genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Check dan snel de vacatures.

Merchandising:

Een dag als merchandiser bij Work and Joy

Aan het begin van de dag haal je jouw auto op, vul je de auto met spullen en voer je het eerste adres in. Geen eigen auto? Geen probleem! Dan huren wij gewoon een auto voor jou bij het dichtstbijzijnde autoverhuurbedrijf. Nadat je telefoon is gekoppeld, je favoriete afspeellijst is geselecteerd en je je zonnebril hebt opgezet, ben je klaar om op pad te gaan naar de eerste winkel.


Daar aangekomen maak je een praatje met de winkelier, vertel je wat je komt doen en ga je aan de slag. Wanneer het display staat, vul je deze af met de producten, maak je een foto van het geheel en zeg je de winkelier weer netjes gedag. Op naar de volgende locatie!


Tussendoor eet je lekker een broodje, vul je de rapportage in en check je de laatste stories op Instagram. Je belt gelijk even met je vrienden om te bespreken wat je het komende weekend gaat doen. Want 1 ding is zeker: jouw portemonnee is gevuld. Want ga je bij Work and Joy aan de slag, heb je binnen een week je salaris op de rekening staan!


 

Merchandising

Direct aan de slag? Dat kan!

Ben jij enthousiast geraakt en wil je graag snel aan de slag? Bij Work and Joy is het mogelijk om binnen 48 uur te starten aan je nieuwe job. Je hoeft alleen dit formulier in te vullen. Je krijgt dan direct een uitnodiging om (op jouw moment) een kennismaking in te plannen met een van onze enthousiaste collega’s. Tijdens dat gesprek kun je alle vragen stellen en helpen we je verder naar je eerste werkdag.

Als je vervolgens snel door de molen van papierwerk heen bent, ben je klaar voor de start. Op naar de eerste werkdag, jouw eerste display en jouw eerste uitbetaling. Wij staan te springen om jouw komst en kunnen dan ook niet wachten je voor het eerst te spreken!

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze privacystatement.