; Via via - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Work and Joy – Via Via

Work and Joy – Via Via

Wij zijn op zoek naar nieuwe Njoyers!

Voor Work and Joy zijn de medewerkers het meest belangrijke onderdeel van het bedrijf. Zonder mensen geen Work and Joy. Inmiddels zijn we met 400 medewerkers (Njoyers), maar we hebben plek voor meer. Iedereen is welkom! Hoe gaaf zou het zijn om jouw vriend / vriendin aan een nieuwe (bij)baan te helpen? We hebben 7 dagen in de week een leuke job, binnen alle onderdelen van Work and Joy. Samen op een festival werken? Het kan! Hoe meer zielen…hoe meer vreugd!

Het is zelfs mogelijk om met het aandragen van nieuwe Njoyers geld te verdienen. Nog goed voor de portemonnee ook 🙂 Hoe je dit moet doen, kun je hieronder lezen.

Work and Joy – Via Via

Samen werken met vriend / vriendin…het kan!

Geld verdienen met het aandragen van nieuwe Njoyers….hoe dan?!

Wanneer jouw Via Via namelijk 5 keer voor Work and Joy gewerkt heeft, krijg jij een bonus uitbetaald van €100,00*!

Vul het formulier in met de gegevens van jouw Via Via en vergeet vooral niet om jouw eigen gegevens toe te voegen in het kopje ‘motivatie’. Vermeld hier altijd jouw voornaam + achternaam in. Dan kunnen wij zorgen voor een goede uitbetaling bij het behalen van de 5 werkdagen.

De bonus is onbeperkt, dus als je jouw hele sportteam bij Work and Joy aanbrengt, gaat de teller voor jou lekker lopen 🙂

*bonus betreft een bruto bonus, uitbetaald in de week na behalen 5 werkdagen. 

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze privacystatement.