; Welkom bij Work and Joy 1 - Work and Joy

Jobalert aanmaken

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwe Collega!

Welkom bij Work and Joy 

Nieuwe Collega!

Welkom bij Work and Joy 

Yes! Jij bent nu onze nieuwe collega en daar zijn we ontzettend blij mee. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom bij Work and Joy!🥳 Echt leuk dat je ons team komt versterken. Er zijn nog een aantal belangrijke zaken die we in orde moeten maken voordat we je eerste werkdag kunnen inplannen. We moeten je namelijk ook uit kunnen betalen! Op deze pagina kun je nog eens rustig teruglezen wat we allemaal nodig hebben om écht te kunnen starten.

Vragen: je kan ons altijd nog even bellen / appen of mailen 🙂

Repay

Goed om te weten:

✔️Repay is ons payrollbedrijf waar je je gaat registeren voor je contract en betalingen

✔️Wij geven wekelijks jouw gemaakte uren aan hen door.

✔️Zodat zij jouw salaris op iedere vrijdag uitbetalen! 🎉

Via de mail hebben wij je uitgenodigd om je gegevens te controleren, aan te vullen en je contract te ondertekenen! Door loop alle stappen en binnen enkele minuten ben jij klaar voor de start!

Lukt het niet? Wij helpen je graag! Bel ons dan even op 085-0003869!

Fleks

De app voor jouw planning:

Fleks is DE app waar wij jouw werkdagen kunnen inplannen! Zo heb jij altijd een overzicht en kun je aan het einde van je dag direct jouw declaraties indienen. Om de app te installeren moet je de volgende stappen doorlopen: Je hebt al een mail van ons ontvangen met belangrijke gegevens 🙂

1. Open je mail (eventueel je spam);
2. Download de Fleks app in de app store of play store;
3.
Je logt in met gebruikersnaam en het wachtwoord (staan in de mail);
4. Je vult jouw gegevens aan;
5. Je zit in de Fleks app;
6. Telefonisch nemen we jouw beschikbaarheid op en plannen jou in;
7. Jouw diensten komen onder mijn jobs te staan;
8. Voorafgaand aan de werkdag check je de briefing van de opdracht in Fleks app;
9. Op de werkdag meld je je aan en check je in op locatie in Fleks app;
10. Aan het einde van de werkdag declareer je jouw gewerkte uren in Fleks.

Als je ergens niet uitkomt of als je nog vragen hebt bel of app ons dan even! We helpen je graag verder! Je kan ook altijd de handleiding downloaden via onderstaande button.

Fleks Handleiding

Fleks

Declareren:

Declareren doe je ook in de Fleks app. Voor ons is het heel belangrijk dat je zo snel mogelijk declareert. Wij moeten namelijk alle declaraties van de vórige week uiterlijk op maandagmiddag hebben verwerkt. Heb je niet tijdig gedeclareerd, kunnen wij jou niet dezelfde week uitbetalen. En dat willen we uiteraard niet.

Als je precies wilt weten wat je allemaal kunt declareren en hoe dat precies werkt? Download dan via onderstaande button alle informatie. Dan komt het geld z.s.m. jouw kant op 💰

Declareren in Fleks

Aan de slag

Jouw eerste werkdag inplannen:

Wanneer jij alle gegevens hebt aangevuld, ondertekend en geïnstalleerd is het tijd om jouw allereerste werkdag in te plannen. Wanneer alles compleet is krijgen wij een seintje en voegen we jou toe aan ons Actieve Njoyers bestand. Samen met nog 400 collega’s bellen we jou elke week op om jouw beschikbaarheid van de komende weken door te nemen. Dit noemen wij onze belronde.

Je kunt tijdens deze belrondes aangeven wanneer, waar en hoeveel je wilt werken. Let op: het wil nog niet altijd zeggen dat je dan ook ingepland bent. Zodra dit gebeurd krijg je opnieuw een seintje van ons en verschijnt jouw dienst in de Fleks app. Het is daarom aan te raden om de pushmeldingen van de Fleks app aan te zetten.

Ruim voorafgaand aan jouw eerste werkdag bellen we je op om alles door te nemen. De briefing, de werkwijze en alles wat er nog nodig is om jou goed voorbereid op pad te laten gaan. Heb je nog vragen, stel ze alsjeblieft. Wij zijn er om jou te helpen, dus maak daar gebruik van… Hoe meer hoe beter 🙂 Dan is het op tijd naar bed, vroeg er uit en aan de slag. Jouw leven als Njoyer kan beginnen!